10 top αδιάβροχες και διαφανείς θήκες για το iPhone 5!

1)      Lifeproof frē

LifeProof- αδιάβροχη-διαφανής θήκη-waterproof case-iPhone 5

H Lifeproof frē θήκη προσφέρει απίστευτη προστασία στο iPhone 5 από τους κραδασμούς ενώ ταυτόχρονα είναι αδιάβροχη  έως και τα 2 μέτρα βάθους, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να χρησιμοποιείτε το κινητό για φωτογραφίες ή εγγραφή video ακόμη και κάτω από το νερό. Είναι σχεδιασμένη με στρατιωτικές προδιαγραφές ενώ, έχει ήδη υποβληθεί σε 26 τεστ αντοχής. Βγαίνει σε δύο χρώματα, μαύρο και άσπρο ενώ η τιμή της ξεκινάει από τα 60 ευρώ.

2)      EscapeCapsule

escapecapsule-αδιάβροχη-διαφανής θήκη-waterproof case-iPhone 5

Η EscapeCapsule είναι μια αδιάβροχη θήκη για το iPhone 5, η οποία είναι πλήρως καλυμμένη ενώ, έχει κατασκευαστεί έτσι ώστε να προστατεύσει το iPhone σας από το νερό, τη βροχή, το χιόνι, την άμμο, τη λάσπη, τις γρατσουνιές ή από οτιδήποτε άλλο που ενδεχομένως θα συναντήσετε κατά τις ενθουσιώδεις περιπέτειές σας.

3)      Hitcase Pro

hitcase Pro-αδιάβροχη-διαφανής θήκη-προστασία-waterproof case-iPhone 5

Η Hitcase Pro είναι η κατάλληλη θήκη για τoυς extereme χρήστες του iPhone οι οποίοι θέλουν να αποθανατίζουν κάθε περιπετειώδη στιγμή.  Η θήκη παρέχει απόλυτη προστασία στο iPhone 5 μιας και το καθιστά αδιάβροχο έως και τα 5 μέτρα ενώ, χαρίζει απίστευτη ανθεκτικότητα έναντι των χτυπημάτων και τις σκόνες.

Η θήκη σας δίνει τη δυνατότητα να βελτιώσετε το εύρος της κάμερας, αυξάνοντάς το με ειδικό φακό ενώ, με ακόμη έναν φακό, μπορείτε να ρυθμίσετε τις macro καταστάσεις. Για μεγάλη σας έκπληξη, στη συσκευασία παρέχεται και επιπλέον εξοπλισμός όπως, συμβατή βάση με GoPro, τρίποδο TiltR, βάση StickR, λουράκι χειρός και ένα επιπρόσθετο port plug.

4)      Outdoor Tech O.T.

Outdoor Tech O.T. -αδιάβροχη-διαφανής θήκη-προστασία-waterproof case-iPhone 5

Η θήκη Outdoor O.T. για το μοντέλο του iPhone 5 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα ωστόσο, μπορείτε να πάρετε μια ιδέα της προστασίας που θα παρέχει στο κινητό σας, μιας και υπάρχει ήδη στο εμπόριο  μια θήκη που είναι συμβατή με τα μοντέλα 4/4S. Η O.T. αδιάβροχη θήκη, καθιστά το iPhone σας εντελώς αδιάβροχο σε βάθος μέχρι και 3 μέτρα ενώ, θα τη βρείτε στην τιμή των 26 ευρώ.

 

5)      DryCASE

Dry Case-αδιάβροχη-διαφανής θήκη-προστασία-waterproof case-iPhone 5

Η DryCASE θήκη, είναι ένα ευέλικτο, αδιάβροχο τσαντάκι που επιτρέπει την πλήρη χρήση του iPhone 5, διατηρώντας το παράλληλα στεγνό και καθαρό. Απλά αντλήστε όλο τον αέρα με τη χρήση μιας χειροκίνητης αντλίας και το τσαντάκι θα σφραγίσει το κενό γύρω από το iPhone 5, καθιστώντας το πλήρως αδιάβροχο. Το iPhone σας θα παραμείνει στεγνό ακόμα και αν βυθιστεί μέσα σε νερό.

6)      OverBoard Pro-Sport

OverBoard-Pro-Sport-αδιάβροχη-διαφανής θήκη-προστασία-waterproof case-iPhone 5

Η θήκη OverBoard Pro Sport είναι 100% αδιάβροχη έως και τα 6 μέτρα βάθους, περιλαμβάνει διάφανη πρόσοψη και σας επιτρέπει να μεταμορφώσετε το iPhone σας, σε υποβρύχια φωτογραφική μηχανή! Είναι κατασκευασμένη από το φιλικό προς το περιβάλλον μαλακό ματ PVA υλικό 42mm και σφραγίζει σφιχτά μέσω του συστήματος Slide Seal System™.

Η οπίσθια διάφανη μεμβράνη τεχνολογίας LENZFLEX επιτρέπει τη λήψη πεντακάθαρων φωτογραφιών ενώ, η εμπρόσθια διάφανη μεμβράνη, επιτρέπει την πλήρη χρήση του τηλεφώνου. Η θήκη είναι επίσης πολύ πρακτική δεδομένου του ότι μπορείτε να κάνετε αλλά και να λαμβάνετε κλήσεις, να στέλνετε μηνύματα αλλά και να επεξεργάζεστε το κινητό σας, ενώ αυτό είναι τοποθετημένο στη θήκη!

Για να σας εξυπηρετήσει ακόμα περισσότερο, η  θήκη είναι εφοδιασμένη με λουράκι για να την κρεμάτε στο λαιμό σας αλλά και ειδικό μαντηλάκι, που απορροφά κάθε είδους υγρασία. Θα τη βρείτε στα περίπου 25 ευρώ.

7)      Case Marine (Bumper)

case marine-bumper-αδιάβροχη-διαφανής θήκη-προστασία-waterproof case-iPhone 5

H Case Marine (Bumper) θήκη αποτελεί μια πλήρως αδιάβροχη προστασία για το iPhone σας ακόμα και κατά την κατάδυση στα 10 μέτρα βάθος. Είναι κατασκευασμένη από διπλή στρώση θερμοπλαστικής πολυουρεθάνης καθιστώντας την 98% διαφανή. Είναι εύκολη στην εγκατάσταση και λειτουργική στην εφαρμογή της ενώ, διαθέτει πιστοποίηση από όλους τους απαραίτητους φορείς (IPX8). Η τιμή της κυμαίνεται στα 45 ευρώ.

8)      BeachBuoy

beachbuoy- αδιάβροχη-διαφανής θήκη-προστασία-waterproof case-iPhone 5

Η BeachBuoy δεν είναι μια κλασική θήκη αλλά αποτελεί ένα πλωτό προστατευτικό για το iPhone σας. Κοστίζει μόνο 15 ευρώ χρησιμοποιώντας ένα πολύ απλό και ταυτόχρονα αποτελεσματικό σύστημα σφράγισης κενού, καθιστώντας την πλήρως αδιάβροχη. Παράλληλα με την προστασία που παρέχει, σας δίνει και τη δυνατότητα  της πλήρους χρήσης και λειτουργίας του κινητού και υποβρύχια. Η θήκη περιέχει τέσσερις οπές και ένα κορδόνι που σας επιτρέπουν να δέσετε το BeachBuoy σας στην πλησιέστερη ξαπλώστρα ή να το κρεμάσετε στο λαιμό σας.

9)      Liquipel Coating

liquipel Coating- διάβροχη-διαφανής θήκη-προστασία-waterproof case-iPhone 5

Οι περισσότερες αδιάβροχες θήκες για το iPhone, είναι κάθε άλλο παρά διακριτικές. Η “Liquipel” κατάφερε να δημιουργήσει ένα κάλυμμα για το κινητό σας το οποίο χρησιμοποιεί νανοτεχνολογία και είναι αόρατο τόσο στην όψη, όσο και στην υφή. Η διαδικασία είναι αρκετά απλή: Η εταιρεία παίρνει το κινητό σας και το τοποθετεί  σε έναν θάλαμο κενού όπου, μέσω ατμοποίησης το «ψεκάζει» με ένα υλικό το οποίο κολλάει μοριακά στις επαφές προστατεύοντάς τες μόνιμα από το νερό. Πρόκειται ουσιαστικά για μια νανο-επίστρωση.  Η όλη διαδικασία κοστίζει μόλις 44 ευρώ.

10)      Amphibx Fit 

Amphibx Fit Waterproof Armband- αδιάβροχη-διαφανής θήκη-προστασία-waterproof case-iPhone 5

Χωρίς να είναι αποκλειστικά και μόνο θήκη, η Amphibx Fit, εξακολουθεί να προστατεύει το iPhone 5 από το νερό. Χάρη στη μηχανικής ακριβείας κατοχυρωμένο κλείδωμα LatchTight και την SealTight υποδοχή ακουστικών, το τηλέφωνό σας παραμένει ασφαλές και σφραγισμένο μέχρι και τα 3.6m κατάδυσης. Η θήκη κοστίζει περίπου 45 ευρώ.

Pin It

Leave a Reply