Είδη προστατευτικών μεμβρανών για το iPhone

Μεμβράνες προστασίας με λεία γυαλιστερή υφή

Δείχνουν καταπληκτικά επάνω στην οθόνη μας παρέχοντας την κατάλληλη προστασία ωστόσο,  μετά από λίγα μόλις λεπτά τα ενοχλητικά αποτυπώματα και οι αλλοιώσεις στην όψη της οθόνης γίνονται εμφανή.

irumors.gr-Μεμβράνες προστασίας με λεία γυαλιστερή υφή-προστασία οθόνης του iPhone-5-smartphones-screen protectors-classic

Μεμβράνη προστασίας τύπου Anti-glare

Προστατεύει με διακριτικό τρόπο το iPhone καθώς είναι διάφανη και εξαιρετικά λεπτή κορυφαίας ποιότητας ενώ, ταυτόχρονα αποτρέπει την εμφάνιση δαχτυλικών αποτυπωμάτων.   Η ειδική επίστρωση της μεμβράνης, η οποία έχει κατασκευαστεί με τη χρήση ειδικών υλικών διάθλασης που είναι συνδεδεμένα σε λεπτές στρώσεις με το οπτικό φιλμ βάσης ΡΕΤ, επιτρέπει τη μέγιστη ελάττωση αντανάκλασης του φωτός, εξαφανίζοντας τη γυαλάδα κάτω από το φως του ηλίου. Το μειονέκτημα τους είναι ότι κάνουν την οθόνη να φαίνεται λίγο ασαφής γιατί αφαιρούν το Retina χαρακτηριστικό της.

irumors.gr-Μεμβράνη προστασίας τύπου Anti glare-προστασία οθόνης του iPhone-5-smartphones-screen protectors

Ματ προστατευτική μεμβράνη

Οι ματ μεμβράνες προστατεύουν την οθόνη του κινητού σας από σκόνες και γρατζουνιές ενώ, αποτρέπουν την εμφάνιση δαχτυλικών αποτυπωμάτων καθώς, παρουσιάζουν anti-glare χαρακτηριστικά.

irumors.gr- Ματ προστατευτική μεμβράνη- προστασία οθόνης του iPhone-5-smartphones-screen protectors

Προστατευτική μεμβράνη προσωπικών δεδομένων

Δεν επιτρέπει στους γύρω σας να δουν την οθόνη σας ενώ, σε αντίθεση με άλλες μεμβράνες λειτουργεί όπως και να κρατάτε το iPhone, οριζόντια ή κατακόρυφα. Η τεχνολογία μυστικότητας 4 διευθύνσεων που χρησιμοποιεί δεν θολώνει ή παραμορφώνει το περιεχόμενο της οθόνης. Αποτελείται από επεξεργασμένο υλικό που αποτρέπει τις μουντζούρες και δεν γυαλίζει ενώ, μπορεί να αφαιρεθεί και να ξαναχρησιμοποιηθεί.

irumors.gr-Προστατευτική μεμβράνη προσωπικών δεδομένων-προστασία οθόνης του iPhone-5-smartphones-private screen protector--screen protectors-types

Μεμβράνες προστασίας της οθόνης και της πίσω πλευράς

Αποτελούνται από αντι-θαμβωτικό υλικό που προστατεύει την οθόνη από αποτυπώματα. Περιλαμβάνει δύο τεμάχια, ένα για την οθόνη και ένα για την πίσω πλευρά του iPhone . Δεν επηρεάζει την ευαισθησία της οθόνης. Δεν έχει κόλλα και δεν αφήνει κατάλοιπα όταν αφαιρεθεί ενώ, η τοποθέτησή της είναι πολύ εύκολη.

irumors.gr- Μεμβράνες προστασίας της οθόνης και της πίσω πλευράς- προστασία οθόνης του iPhone-5-smartphones-screen protectors

Προστατευτική μεμβράνη τύπου καθρέφτη

Σε κατάσταση λειτουργίας η μεμβράνη είναι τελείως διάφανη ενώ, σε κατάσταση αναμονής μετατρέπει την οθόνη σε καθρέφτη. Κατάλληλη μεμβράνη προστασίας για να κρατάτε το αγαπημένο σας iPhone ασφαλές αλλά και στυλάτο.

Τα τύπου καθρέπτη είναι εντυπωσιακά σε εμφάνιση αλλά μειώνουν την φωτεινότητα της οθόνης οπότε η χρήση τους θέλει σκέψη αν το δυνατό σημείο της συσκευής σας δεν είναι το φως της οθόνης.

irumors.gr- Προστατευτική μεμβράνη τύπου καθρέφτη-mirror-type-προστασία οθόνης του iPhone-5-smartphones-screen protectors

Μεμβράνη προστασίας UV

Το Προστατευτικό οθόνης Ultra Options έχει ειδική επικάλυψη για UV προστασία στην επιφάνεια ενώ, προστατεύει τα μάτια από την επιβλαβή ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία της συσκευής.

irumors.gr-Μεμβράνη προστασίας UV-προστασία οθόνης του iPhone-5-smartphones-screen protectors

Μεμβράνη προστασίας με Gliter  

Προστατεύει την οθόνη του κινητού σας από σκόνες και γρατζουνιές ενώ, διαθέτη ειδική διακοσμητική επίστρωση glitter, ώστε να λάμπει η οθόνη σας όταν εκτίθεται στο φως. Δεν αφήνει κατάλοιπα επάνω στη συσκευή σας και μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να την αφαιρέσετε.

irumors.gr-Μεμβράνη προστασίας με Gliter-προστασία οθόνης του iPhone-5-smartphones-screen protectors

Pin It

Leave a Reply