Θήκη BookBook για το Retina MacBook Pro με εμφάνιση παλιού βιβλίου!

Η εταιρεία Twelve South είναι γνωστή για το σχεδιασμό πρωτότυπων iPhone και iPad θηκών. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό τους είναι ότι έχουν εμφάνιση παλιών βιβλίων.

irumors.gr-δερμάτινη-θήκη-για το -Mc Book Pro-καμουφλάζ- μοιάζει-με- σαν- παλιό βιβλίο-The-BookBook-Hardback-Leather-MacBook-Case-Twelve South-retina displey-AppleH νέα πρόταση της εταιρείας αφορά τη δημοφιλή θήκη BookBook για το 15-inch MacBook Pro με Retina οθόνη. Πρόκειται για μια χειροποίητη γνήσια δερμάτινη θήκη με βάρος μόλις 383 γραμμάρια για την ασφάλεια του υπολογιστή σας. Όσον αφορά την εμφάνιση του προϊόντος  θα λέγαμε ότι λειτουργεί σαν καμουφλάζ του υπολογιστή σας, αφού  μοιάζει με παλιό βιβλίο, ελαττώνοντας έτσι τις πιθανότητες κλοπής του.

irumors.gr-δερμάτινη-θήκη-για το -Mc Book Pro-καμουφλάζ- μοιάζει-με- σαν- παλιό βιβλίο-The-BookBook-Hardback-Leather-MacBook-Case-Twelve South-retina dispaley-Apple

Εντυπωσιακό ωστόσο είναι και το εσωτερικό της θήκης το οποίο διαθέτει μια μαλακιά βελούδινη, στο χρώμα της σοκολάτας ενίσχυση, για την επιπλέον προστασία αλλά και σταθεροποίηση του υπολογιστή.

Η θήκη BookBook για το Retina Mac Book Pro κοστίζει $79,99 και μπορείτε να την παραγγείλετε από εδώ.

Pin It

Leave a Reply