Αυξανόμενη επιτυχία σημειώνει το δημοφιλές Instagram!

Το instagram είναι η πλέον αγαπητή εφαρμογή των καταναλωτών, της οποία η επιτυχία παρουσιάζει εκθετική αύξηση, αν αναλογιστούμε ότι οι χρήστες του αυξάνονται με ρυθμό 10% κάθε μήνα.

Το Instagram ανακοίνωσε για πρώτη φορά τα στατιστικά της χρήσης της υπηρεσίας κατά τα οποία, 90 εκατομμύρια χρήστες χρησιμοποιούν την υπηρεσία σε μηνιαία βάση ενώ, 40 εκατομμύρια φωτογραφίες εμφανίζονται στο Instagram για iPhone και Android καθημερινά. Εντυπωσιακό είναι και το γεγονός ότι η εφαρμογή δέχεται  8500 Likes  και 1000 comments κάθε δευτερόλεπτο!

irumors.gr-instagram-επιτυχία-90 εκατομμύρια-χρήστες-users-8500 likes-1000 comments-iPhone -FacebookINSTAGRAM IN STATISTICS

90 million Monthly Active Users

40 million Photos Per Day

8500 Likes Per Second

1000 Comments Per Second

Αξίζει να σημειωθεί για όσους δεν γνωρίζουν ότι η εταιρεία που ανέπτυξε το Instagram, δεν είχε την παραμικρή κερδοφορία από την εφαρμογή  παρ’όλα αυτά, το Facebook αγόρασε το Instagram για 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε μετρητά και μετοχές. Μετά την ανακοίνωση των στατιστικών χρήσης του Instagram μάλιστα, η μετοχή του Facebook κατέγραψε ακόμη μεγαλύτερα κέρδη.

Παρακάτω κατατάσσονται τα σημαντικότερα Social Networks ανάλογα με το μηνιαίο αριθμό χρηστών.

Facebook: 1 Billion

Tumblr: 400 Million

Twitter: 200 Million

LinkedIn: 160 Million

Google+: 135 Million

Instagram: 90 Million

Foursquare: 8 Million

 

 

Pin It

Leave a Reply