Αγορές χωρίς πιστωτική στο iTunes με τις Gift Cards!

Αγόρασε τις εφαρμογές,τα βιβλία ή τα τραγούδια που επιθυμείς χωρίς πιστωτική η χρεωστική κάρτα στο iTunes με τις προπληρωμένες Gift Cards!

Apple Gifts cards

Από τα τέλη Οκτωβρίου του 2012, οι iTunes Gift Cards διατίθενται στην Ελλάδα! η iTunes Gift Card είναι ιδανική για δώρο αλλά και χρήσιμη στην περίπτωση που θες να πραγματοποιήσεις αγορές χωρίς τη χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αγοράσεις μια τέτοια κάρτα από κάποιο κατάστημα. Η κάρτα διαθέτει κάποιους κωδικούς τους οποίους είτε θα εισάγεις στην εφαρμογή iTunes στη περιοχή redeem του iTunes Store, στα αντίστοιχα πεδία, είτε απλά θα την φωτογραφίσεις. Ο λογαριασμός πιστώνεται με το εκάστοτε ποσό το οποίο μπορείς να χρησιμοποιήσεις όποτε θες για οποιαδήποτε αγορά στο iTunes Store, iBookstore, App Store ή ακόμα και στο Mac App Store.

app_store-featured_redeem-i rumors grΗ αξίες που υπάρχουν είναι των 15€, 25€ και 50€. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις όσες θες ταυτόχρονα. Για παράδειγμα, αν θες να αγοράσεις κάποια ακριβή εφαρμογή όπως το NAVIGON navigator, μπορείς να αγοράσεις μια κάρτα των 50€ και μια των 25€. Πραγματοποιώντας τη διαδικασία για κάθε κάρτα χωριστά, πιστώνεις το λογαριασμό σου με 75€. Η διαδικασία της εξαργύρωσης μιας τέτοιας κάρτας μπορεί να γίνει και μέσα από iPhone/iPad/iPod Touch, ανοίγοντας το AppStore και πατώντας στο Tab Featured. Στη συνέχεια κάνεις Scroll προς τα κάτω μέχρι να δεις το Redeem το οποίο και πατάς. Βάζεις τον κωδικό της προπληρωμένης κάρτας, κάνεις sign-in και τελείωσες! Και μην ξεχνάμε ότι αν μια εφαρμογή αγοραστεί σε κάποια συσκευή, μπορεί δωρεάν να εγκατασταθεί σε όλες τις συσκευές Apple που έχεις!

 

Κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου ή σε κάποιον φίλο!

 

Pin It

Leave a Reply