Μετάβαση από το iPhone σε Sony Xperia

Μπροστά στο μεγάλο ανταγωνισμό της Apple, η Sony εφαρμόζει νέα τακτική προκειμένου να «χτυπήσει» την εταιρεία. Και αναφερόμαστε στην συγκεκριμένη εταιρεία και μόνο, μιας και το νέο μέτρο της Sony  αφορά όλους εκείνους που είναι χρήστες του iPhone και σχεδιάζουν να το εγκαταλείψουν για μια Sony Xperia συσκευή!

Η Γιαπωνέζικη εταιρεία  κυκλοφόρησε πρόσφατα την τελευταία της έκδοση του λογισμικού Xperia Transfer το οποίο σας επιτρέπει την εύκολη μετάβαση από το iPhone σε μια  Sony συσκευή, διατηρώντας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

Οι συσκευές οι οποίες υποστηρίζονται από το λογισμικό είναι: Xperia V (LT25), VC Xperia, Xperia Τέξας (LT29), Xperia T (LT30), Xperia TL (LT30), Xperia T (LT30), Xperia Ζ, Xperia ZL, και Xperia ZQ.

irumors.gr-Μετάβαση- από- το- iPhone- σε- Sony- Xperia- sony-xperia-transfer-Apple-Sony

Αφού συνδέσετε το iPhone στον υπολογιστή σας, προκειμένου να γίνει σωστά η μεταφορά, είναι απαραίτητη η δημιουργία ενός αντιγράφου ασφάλειας των πληροφοριών ενώ, συνδέοντας μια Sony συσκευή και τρέχοντας το Xperia Transfer, μπορείτε να κάνετε μεταφορά των ακόλουθων στοιχείων: επαφές, μηνύματα, σημειώσεις, δεδομένα ημερολογίου, σελιδοδείκτες, φωτογραφίες, βίντεο και τραγούδια από το iTunes.

Λεπτομέρειες θα δείτε στο παρακάτω βίντεο

Pin It

Leave a Reply