Ηχογράφηση κλήσεων στο iPhone με το Audio Recorder

Ο δημοφιλής έλληνας developer Ηλίας Λιμναίος κατάφερε και υλοποίησε ένα από τα πιο αναμενόμενα tweaks για το iPhone… Το Audio Recorder (πρώην Call Recorder) παρέχει στους χρήστες iPhone 4S και iPhone 5 την δυνατότητα ηχογράφησης κλήσεων με ένα κλικ και ενσωματώνεται πλήρως στο User Interface του iOS.

irumors.gr-news-Ηχογράφηση-κλήσεων-στο-iPhone-με-το-Audio-Recorder-Call-Recorder-tweak-Audio-Recorder-Call-Recorder-Apple

Απόσπασμα της δήλωσης του developer:

“Η ηχογράφηση κλήσης στο iPhone θεωρούταν εξ’αρχής αδύνατη, επειδή ο codec που χρησιμοποιεί η συσκευή απενεργοποιείται την ώρα της κλήσης ώστε να παρέχονται κάθε αυτού τα ηχητικά δεδομένα στο ακουστικό ή ηχείο χωρίς καμία μεσολάβηση codec, normalizers, effects κλπ. Μέχρι την ώρα που ανακοίνωσα την εφαρμογή, όλη η κοινότητα των developers πίστευε ότι χρειάζεται baseband exploit για να επιτευχθεί αυτό.

Σχεδόν όλοι οι jailbreak developers που ξέρω, και που μιλάω στα ιδιαίτερα chat rooms όπου συζητάμε για development, έψαχναν και ψάχνουν τον τρόπο να “διαβάσουν” τα ηχητικά δεδομένα της τηλεφωνικής κλήσης, κυρίως για να δημιουργήσουν το ίδιο tweak. Η διαδικασία είναι πολύ επίπονη, καθώς υπάρχει τρομερή έλλειψη από documentation από την Apple για τις μονάδες ήχου πάνω σε συσκευές iPhone“.

πηγή: iphonehellas.gr

Pin It

Leave a Reply