Αλλαγή εποχής. Από λευκή σελίδα… iOS 7

Apple iPhone iOS-7-iRumors.griOS 7

ios-7-iPhone-5S-or-6-irumors-Apple-001“Μιλάει καλύτερα όποιος μιλάει τελευταίος” μου έλεγε η συγχωρεμένη και αγαπημένη γιαγιά μου. Δεν είχε άδικο. Έτσι λοιπόν και η Apple άφησε  λίγους μήνες στους βασικούς ανταγωνιστές της και κυρίως στις νέες συσκευές Samsung S4, HTC ONE που τρέχουν Android. Με την έναρξη του καλοκαιριού ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου λογισμικού iOS 7 που θα εφοδιάζει όλες τις φορητές της συσκευές (iPhone, iPad, iPad mini και iPod). Το προβάδισμα που προσπάθησαν να δείξουν με τις νέες λειτουργίες του λογισμικού  καλύφτηκε και ειδικά της μεταφοράς φωτογραφιών και αρχείων από συσκευή σε συσκευή. Το μόνο που μένει πραγματικά να δούμε είναι πως θα κινηθεί η Apple όσον αφορά το μέγεθος της οθόνης.

Η επίσημη κυκλοφορία θα γίνει μέσα στο Σεπτέμβριο, γεγονώς που δεν είναι τυχαίο. Σύμφωνα με τις έντονες φήμες που κυκλοφορούν στο WWDC 2013 ενδέχεται μέσα στον Ιούλιο να επισημοποιηθεί η κυκλοφορία ή έστω η ανακοίνωση της κυκλοφορίας της νέας έκδοση του iPhone καθώς και του νέου  iPhone mini. Πριν λίγες εβδομάδες οριοθετήθηκε η νέα πολιτική της Apple για την κυκλοφορία πιο οικονομικών συσκευών με ελαφρές διαφοροποιήσεις. Έτσι για πρώτη φορά κυκλοφόρησε μια πιο οικονομική έκδοση του iPod. Οι διαφορές με την αμέσως μεγαλύτερη έκδοση είναι ότι η μνήμη είναι “μόλις” 16Gb και δεν υπάρχει η δυνατότητα επιλογής χρώματος. Α, επίσης δεν έχει το λουράκι… Επομένως μην σας φανεί παράξενη η κυκλογορία μιας πιο οικονομικής πρότασης για το smartphone της εταιρίας. Και ποια περίοδος θα ήταν η καλύτερη; Πριν ξεκινήσει η σχολική-πανεπιστημιακή χρονιά!

Το νέο λοιπόν λογισμικό έρχεται να ανανεώσει το ενδιαφερον γύρω από τις συσκευές της εταιρίας. Σίγουρα είναι αλλαγή εποχής, μιας και όπως μπορείτε αναλυτικά να δείτε στο apple.com όλα είναι σχεδιασμένα από λευκή σελίδα. Μέχρι και η λογική και σχεδίαση της εμφάνισης της των φωτοφραφιών άλλαξε μετά από αρκετά χρόνια!

Απολαύστε περισσότερες λεπτομέριες στο official site link.

Προσέξτε…θα σας πάρει χρόνο να δείτε όλες τις αλλαγές!

Pin It

Leave a Reply